Webbshop

Min bok Sofias val finns nu tillgänglig i min egen Webbshop. Här är den också billigast i pris (inklusive frakt).

Den finns också tillgänglig på BokusAdlibris samt på Akademibokhandeln. Det går säkert bra att fråga efter den i din lokala bokhandel också.

Boken finns även som e-bok (e-text, ej ljudbok) hos Bokus och Adlibris, samt hos streamingtjänster som StorytelBookbeat och Nextory. Även bibliotekens app Biblio har e-boken för utlån hos ett flertal bibliotek.

Här kan du läsa baksidestexten:

Året är 1790 och greve Fabian Falkenhöök har allt utom en hustru. Hans farmors ständiga krav på att han ska stadga sig tär på honom, samtidigt är hon aldrig nöjd med någon av de kvinnor han presenterar för henne. Så när Fabian vinner en gård i en spelomgång öppnar sig också möjligheten att få en hustru på köpet. Men vågar han satsa på kvinnan som erbjuds?

Fröken Sofia Enestierna drömmer om två saker, den förestående nyårsbalen samt giftermål med barndomsvännen och kärleken, Oscar Adlersparre. Vad hon inte vet om är de mörka hot som hänger över familjen på grund av faderns alkohol- och spelproblem, som hotar att göra dem hemlösa.

På den hett efterlängtade nyårsbalen rasar världen samman för Sofia då hon utan förvarning finner sig vara förlovad med en man hon knappt träffat och än mindre känner. Hur ska hon ta sig ur situationen hon befinner sig i?

Sofias val är en historisk kärleksroman som berättar om hur det var att vara kvinna på 1700-talet och långt ifrån alltid ha möjligheten att yttra sig om sitt eget liv.

Sofias val är Helena Perssons debutroman.

Annons