Helenas skrivarverkstad®

Helena Persson
Foto: Helena Persson

Förutom att jag – Helena Persson – bloggar om mitt eget skrivande, läsning, böcker och en del annat, så driver jag vid sidan om mitt biblioteksjobb Helenas skrivarverkstad®.

Jag är utbildad bibliotekarie, litteraturvetare och skrivpedagog och är bosatt i Värnamo. Du kan läsa mer om mig under Bakgrund & Utbildning.

Det jag brinner mest för är det skrivna ordet. Både att läsa och att skriva. Sedan flera år skriver jag själv och arbetar just nu med en historisk vuxenroman med målet att bli utgiven så småningom. Med Helenas skrivarverkstad vill jag även ge andra chansen att hitta sina berättelser.

Under kurser och utbud presenteras några av de skrivarkurser jag erbjuder på plats för den som vill boka mig för det. Men du är också välkommen att höra av dig om du har någon tanke eller idé, så ser vi om vi kan sy ihop något för just dig.

Jag erbjuder också Skrivarkurser via mail som du kan gå på distans. Hör av dig så kommer vi överens om en kursstart.

Har du däremot skrivit en kortare eller längre text som du vill ha någon annans ögon på? Jag läser gärna i mån av tid. För prisuppgifter mm kan du gå in på Lektörsläsning / Läsning av text.

Är du däremot nyfiken på någon av de kurser som är aktuella, företrädesvis på Medborgarskolan i Värnamo, så hittar du dem under Kalender.

Välkommen att höra av dig!

Annons