Resor

Semesterstarten 2021

Ja, då var 2021 års semester igång. Jag inledde med en liten semestertripp på två dagar i Kalmar där jag besökte Kalmar slott (kan rekommendera utställningen för säsongen med titeln ”Behind the Horizon), länsmuseet och konstmuseet. Och så hann jag med en fika på mysiga Kullzénska caféet, ett bokhandelsbesök och att slappa på hotellet. Då det ligger precis vid Kalmar sund så kunde jag ha fönstret öppet och höra vågornas kluckande mot bryggan. Verkligen mysigt!

Foto: Helena Persson

Väl hemma igen har jag satt igång med skrivjobbet/manusjobbet för semestern. Det är några skälvande sidor kvar att läsa igenom innan jag ska sätta igång med att sammanställa alla kommentarer, all respons, alla nedklottrade anteckningar och tankar och strukturera upp version 9 av texten.  Förhoppningsvis inte alltför mycket att göra. En del detaljer, en del ifyllnad och korrigering och eventuellt någon större grej. Det beror lite på.

När det är dags för utgivning? Nej, jag kan fortfarande inte svara på frågan, men jag lovar, ni kommer att få veta när det är dags!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s