Allmänt och blandat, Skrivarvardag

Sex års bloggande

Jag inser att jag nu i maj är uppe i 6 år med bloggen. Året var 2014 då jag med viss tvekan och vånda startade upp Livet med orden utan att veta riktigt vad jag skulle skriva om mitt skrivande. Nu har den blivit en integrerad del av min skrivarvardag och jag lägger upp både av min läsning, mitt skrivande och min skrivpedagogiska sida.

Foto av Negative Space pu00e5 Pexels.com

Det är intressant §att se hur saker och ting utvecklas. Jag hoppas ni vill fortsätta följa med mig på resan mot utgiven bok. Utgivning är garanterat närmre nu än vad den var för 6 år sedan, men om det blir på traditionellt förlag eller via egenutgivning återstår att se.

Välkommen med på resan!

Annons

4 reaktioner till “Sex års bloggande”

  1. Och jag firar åtta år med blogg. Under dessa år har hänt så mycket. Och jag har lärt känna så många fina författare, blivande författare och bloggare (känn dig träffad!). Det hade jag aldrig trott för åtta år sedan. Är så glad för bloggen.🙂

      1. Utgivna författare tycker jag låter som en bra plan 🙂 Det är åtminstone något att sikta på och själv tycker jag det känns betydligt närmare nu än för 6 år sedan. Sedan om det sker på traditionellt förlag eller med egenutgivning/hybridvariant vet jag inte. Gissar att det finns för- och nackdelar med båda varianterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s