Skrivarkurser, Skrivarvardag

Fredag igen

Då var det fredag igen och jag tycker fredagarna kommit galet ofta på sistone. Så nu är det alltså fredag igen och här kommer en liten skrivuppdatering från veckan.

20200307_124536
Foto: Helena Persson

Det har varit ett par uppgifter till skolan den här veckan. En uppgift kring metodläsning då vi läst artiklar om gruppsykologi och reflekterat över dem, samt skapat övning tänkt att stärka gruppen.

Sedan har det varit att förbereda en 5 minuters muntlig respons på 4 kurskamraters skrivuppgifter från förra veckan. Båda uppgifterna kommer, vad jag förstår, att diskuteras på nästa digitala träff. (Nej, vi kommer inte ses fysiskt så här i coronatider.)

apple blank business computer
Foto av JESHOOTS.com på Pexels.com

På mitt eget manus har jag hunnit göra småkorrigeringar på 7 sidor, nyproducera nästan 1200 ord och göra mindre tillägg här och där. Jag är just i slutskedet av romanen och försöker förstärka spänningen ytterligare. En spännande utmaning. Något kom upp idag som jag kanske skulle kunna förstärka ännu mer, men jag vet inte exakt hur. Jag får låta det gro lite medan jag kör vidare och se vilka konsekvenser jag kan låta det få i övrigt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s