Skrivarkurser, Skrivarvardag

Veckans studier

Den här veckan började med att arbeta med veckans uppgift, textdialog 6, för skolan. Sedan har jag fortsatt med praktikuppgiften och läst sist textinlämningen. Nu är det bara ett sista handledarsamtal kvar och sedan ska jag sammanställa praktikrapporten. Men praktikrapporten får bli nästa vecka, tillsammans med nästa veckas andra skoluppgift.

20181005_113803
Foto: Helena Persson

Förhoppningsvis ska jag också under de kommande veckorna få lite mer tid med mitt eget manus också. Det har fått stå åtsidan på grund av att övriga skoluppgifter har tagit mer tid de senaste veckorna. Jag har saknat att få umgås med mina karaktärer och längtar efter att få träffa dem igen då jag i läsningen lämnat dem i ett läge där det händer mycket med dem och i dem.

Annons

2 reaktioner till “Veckans studier”

  1. Låter som du haft mycket ett tag. Hoppas du trivs med utbildningen till skrivpedagog. Jag kan sakna just tillfällen till respons från den. I min grupp fanns t.ex. tre publicerade författare (varav två med ett etablerat författarskap) som jag inledningsvis var lite ”rädd” för. Bara för att inse att deras skrivprocess var lik min egen.🙂

    1. Jo det har helt klart varit en del. Plus några hållna skrivarkurser senaste månaden utöver skolan. Kanske får mitt eget manus vänta ytterligare en vecka. Får se vad som hinns med veckan som kommer.

      Jo textdialoger och responser är absolut bra. Min grupp är väldigt blandad i vad vi skriver vilket jag upplever som utmanande att läsa. Och alltid spännande att få någon annans ögon på sin egen text, om det så bara är att den fungerar. Få vet jag att jag är på rätt väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s