”En andra chans” av Jojo Moyes

En andra chans av Jojo Moyes.


20190125_143501Det här är den tredje och avslutande delen i serien om Louisa Clark. De båda första är Livet efter dig och Arvet efter dig.

I den här delen reser Louisa till New York där chansen till ett jobb hos en man i stans ekonomiska elit dyker upp. Lou åker dit, och lever ett liv som sällskapsdam/assistent till en lyxhustru. Med liv och lust omfamnar hon äventyret.

Hemma i England finns Ambulans-Sam kvar. Så gott det går försöker de hålla kärleken levande, men det visar sig svårare än de trott. Louisas alla nya erfarenheter uppslukar henne, medan Sam inte är någon hejare på att höra av sig. Särskilt inte sedan han fått sin nya assistent på jobbet. Och när Louisa träffar en man på en välgörenhetsbal som vänder upp och ned på hela hennes tillvaro, så blir det svårt för henne att veta vad hon känner.

Mitt i alla sina egna, och andras, hemligheter försöker hon hålla sig på fötter och söka efter det som är hennes egna innersta önskningar. Något som inte verkar vara helt enkelt med ett hjärta som vill bo på två platser.

En bok där första halvan känns lite seg, men andra halvan driver mig att fortsätta läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s