Skrivarvardag

Lässtart

Började idag med genomläsningen av senaste versionen av romanen. Sammanfattar varje scen lite kort så att jag har något att bläddra i, som inte är hela romanen, när jag sedan ska dra upp riktlinjer och planer för nästa version.

Utöver det har det även kommit en del tankar och frågor som jag antecknat på annat ställe och som är tänkt att ta med till nästa version.

Om jag valt ”lagom” tid mellan versionerna vet jag inte, men jag ser det ändå positivt att jag får många tankar och funderingar både vad jag behöver se över och hur jag kan jobba vidare med texten. Det ger en skjuts till fortsatta arbetet.

Annons

4 reaktioner till “Lässtart”

  1. Vad ambitiöst att sammanfatta varje scen lite kort. Jobbar du efter någon skrivhandbok eller drar du upp riktlinjerna efter vad du själv kommer fram till?

    1. Jag går i det här fallet helt efter eget huvud och testar fram min egen arbetsmetod. Kanse är det lättare att bläddra i en sammanfattning än i 375 mer detaljerade sidor 😉

      1. Spännande med din egna arbetsmetod.
        Ja, låter onekligen enklare att bläddra i en sammanfattning. Själv har jag 250 sidor och bara för att jag har skrivit och skrivit om så många gånger kan jag typ allt utantill just nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s