Skrivarvardag, Skrivövningar och kreativitet

Oskrivna och halvskrivna anteckningsböcker

Alltså… Jag har en tendens att samla på mig anteckningsböcker och pennor. Fler än jag hinner göra åt. Många fler än jag gör åt. Alltså verkligen väldigt många fler än jag gör åt! Men det känns som en rikedom att ha dem.

 

Anteckningsböcker
Foto: Helena Persson

 

Hur tänker ni andra? Samlar ni på något som har med ert skrivande att göra? Vad i så fall? Eller lyckas ni stå emot frestelsen att köpa ”bara den här anteckningsboken/pennan också” för att ni vet att ni har hur många oanvända som helst därhemma?

Sedan ska vi inte prata om alla de böcker som är påbörjade med något och som sedan bara blivit liggande. Vad gör ni med dem? Fortsätter det påbörjade projektet när lusten faller på igen? Låter ni dem ligga? Eller börjar ni något nytt spännande i dem?

Annons

2 reaktioner till “Oskrivna och halvskrivna anteckningsböcker”

  1. Jag har också en hög påbörjade anteckningsböcker! Nu är de samlade på hög på ett ställe. Då är det bara att rycka åt sig en när jag är på väg ut någonstans och behöver papper och penna med. Jag vill gärna ha snygga anteckningsböcker, men märker att inspirationen oftast flödar bättre i de fula.

    1. Jag tror man är mindre rädd om de fula. Att det liksom inte gör något att ”skriva fel” i dem… Kanske är det en specifikt skrivarsyndrom det där md anteckningsböcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s