Skrivarvardag

Veckans skrivarbete

Veckan har innehållit en hel del skrivarbete förmiddagstid (måndag-torsdag). Jag har landat på 5673 ord och det har varit ett gott flytt i arbetet, och jag har noterat en spännande, och nödvändig, utveckling hos en av karaktärerna.

20171124_162238
Foto: Helena Persson

Fredag förmiddag har jag ägnat åt lite läsning. Även om det kryper i mig att fortsätta skriva även den här förmiddagen, så tänker jag att jag måste tillåta mig att ha lite semester på semestern. Så fyra skrivförmiddagar den här veckan får vara godkänt skrivarbete. Och det är ju trots allt två semesterveckor kvar att fylla med skrivande. 

Jag gjorde häromdagen en jämförelse med förra årets semester (4 veckor) och jag har redan textproducerat mer än jag gjorde då. Även om jag det året ägnade mig en del åt kringarbete med karaktärerna (deras dagböcker mm) så känns det som om årets semester varit mer lustfylld i skrivandet och kanske just för att jag tillåtit mig vilan både under senaste året, men också under semestern. Jag misstänker at det skrivjobb jag gjort varit av bättre kvalitet eftersom tröttheten varit mindre. Så lagom mycket press får det bli.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s