Skrivarvardag

När mycket får plats

Det har varit en blandad skrivvecka den här veckan. Måndag och tisdag var jag i Lund och tillbringade två dagar och sex timmar på Kulturen där.

Onsdag och torsdag blev det sedan textproduktion (2545 ord, mest nyproduktion) och en skrivarfika där jag jobbade mig igenom en bikaraktärs resa genom romanen. Var hon är och vad som händer henne i grova drag.

20180714_100555
Foto: Helena Persson

Fredag blev en läsdag. Att inte bara skriva text utan också ”äta” text är inte helt fel när man försöker få till en roman.

20180714_101600
Foto: Helena Persson

Under lördagen har jag tagit mig lite tid för lite utvärderingsfrågor. Jag hittade dem i en skrivdagbok från förra året och tänkte att det kan ju vara bra att göra om och uppdatera dem lite nu och då för att se hur och om jag utvecklas och i så fall på vilket sätt. Det finns fler frågor jag besvarat och jag tänker försöka fortsätta jobba med dem. Dem och flera andra frågor jag har. Det får ju inte ta över själva skrivprocessen, men många av dem innebär att jag jobbar med min text och mitt berättande, så jag tror det kan vara något som är vettigt att ha med i bakhuvudet i alla fall.

I ständig process således.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s