Allmänt och blandat

Sommarläsning

Det är en rejäl trave böcker hemlånad till sommarläsningen. Och väldigt blandat. En del har jag haft hemma tidigare, men inte läst, annat har jag blivit rekommenderad, ytterligare något har jag blivit nyfiken på. Sedan finns en hög köpta pocketböcker också att läsa. Plus tidningen Skriva. Dessutom är jag inte riktigt framme vid semestern än, så det är fullt möjligt att jag bär hem ytterligare en trave. Hur mycket som verkligen blir läst är en annan sak, men målet är att både läsa och skriva en hel del i sommar. Ofta är målet högre satt än tiden räcker till för, men så är det väl alltid.

 

20180619_154634
Foto: Helena Persson

Hur ser era läsambitioner ut i sommar? Eller för den delen annars också? Vad finns på listan? Brukar ni hinna med allt ni vill?

Annons

2 reaktioner till “Sommarläsning”

  1. Intressant bokhög. Har bara läst Murakamis och den var ju intressant.
    Nej, jag hinner aldrig läsa allt jag vill. Har också fått ovanan att sluta mitt i om jag blir för okoncentrerad. Just nu lyssnar jag på Tre timmar, spännande men ibland tappar jag ändå tråden och får backa lite.
    Trevlig midsommar!

    1. Ja, den är rätt blandad. Sedan får jag se vad som blir av och inte. Murakami har jag hört mycket gott om.

      Ibland slutar jag också mitt i, men jag försöker oftast ta mig igenom en bok. Och lyssna, där tappar jag koncentrationen totalt. Är oerhört imponerad av dem som klarar det. Tänk vad mycket mer litteratur det går att konsumera då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s