Mål, Skrivarvardag

Midsommardagen

 
Förmiddagens arbete blev 1380 ord och den lite läskiga känslan av att kasta loss och skriva om scener på ett lite annorlunda sätt än det jag gjort innan. Jag flyttade om, ändrade ordning och innehåll. Tror dock det blir bra – helst  bättre – i slutänden. Dessa ständiga utmaningar och det känns som om jag tuggar på i samma tema jämt just nu. Men det är där mitt skrivande står för tillfället.
 
Ska i eftermiddag försöka summera juni månads arbete. Började för ett år sedan – när jag slutade skrivarkursen – med att anteckna mål och vad jag hunnit med i en anteckningsbok. Och nu, ett år senare har jag hunnit fylla den första. Känns trots allt stort och att jag hunnit med mycket. Skulle vara intressant att se hur mycket jag gjort på ett år. Kanske får jag en stund över vid tillfälle att summera det. Eller ska jag kanske satsa på det till nästa årsskifte?
20170624_114635
Foto: HP

 

 
Hur som helst är det dags att i juli börja på en ny anteckningsbok. Det känns som en bra grej att se vad jag faktiskt hinner med att göra. Det motiverar mig att göra något, för jag vill inte ha en skrivarfredag då jag inte noterat något skrivarbete alls.
Annons

2 reaktioner till “Midsommardagen”

  1. Är så imponerad av ditt driv och plikttrogenhet. Jag önskar jag fortfarande lyckades få in samma regelbundenhet som förr. Att anteckna framsteg och annat i en skrivdagbok är ju dunder, det är ytterligare en sak jag skulle vilja göra hehe. Hur länge har du skrivit på ditt manus? Vad har du för planer med det när det är ”klart”? (Blir men ens klar?)

    1. Oj… Mitt manus är sprunget ur ett annat manus… Och jag har nog hållit på sådär 3 år med det… Först med lösryckta scener, sedan har historien växt fram och förändrats under tiden, men mycket har varit sig likt sedan jag jobbade fram mitt synopsis. Förhoppningen är utgivning när det är ”klart”. Eller så klart ett manus nu blir 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s