Mål, Skrivarvardag

Avstämning av mål

Juni månad och snart har halva året gått. Jag tog fram mina skrivarmål för 2017 som jag satte upp i december förra året för att stämma av dem.

Vad gäller det skrivarmässiga målet ligger jag bra till. Väldigt bra till och med. Jag tror att om jag fortsätter så här så får jag gjort dubbelt så mycket som jag från början planerade, och det kan jag verkligen inte klaga på.

Har satt upp mål kring min skrivarverkstad också, och dem kommer jag under året att uppnå som det ser ut i dagsläget.

Hade tankar på att ge mig själv en utbildning genom något på Ljungby berättarfestival. Men just den veckan och helgen fylldes med annat som inte gick att flytta på, så jag får försöka satsa på något annat istället. Kanske får Ljungby berättarfestival sparas till ett annat år. Kanske kan jag peta in en researchresa någonstans under hösten istället.

Jag har ett mål med läsning kring skrivandet. Framför allt Tidningen Skriva, och den löper på med både prenumeration och läsning. Hade i en ambitiös stund satt upp även Spiken i körsbärsträdet som studielitteratur för mig. Visserligen med parentes om, för jag insåg nog någonstans att det inte skulle fungera. Och det gör det inte riktigt heller just nu. Samtidigt är det kanske inte någon direkt förlust heller för tillfället. Jag har kvar boken i bokhyllan, och kan ta fram den vid behov. Samtidigt studerar jag för tillfället Elisabet Nemerts bok Ljusets dotter med penna i hand och anteckningsbok bredvid. Så de där båda sakerna kanske tar ut varandra.

Mina skrivarmål i stort för året… Allt som allt känns det som om jag ligger bra till med goda möjligheter att komma vidare och utveckla mitt skrivande under året. Bara att jobba vidare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s