Sammanfattning maj

Det har blivit dags att sammanfatta skrivandet i maj, och det går att göra i några punkter:

  • Antal ord: Jag fick ihop 9 092 ord i den här månadens omskrivning.
  • Jag har jobbat vidare med textens tema, både för Sofia och för Fabian. Det ger många tankar för handlingen och jag får försöka hitta en lagom nivå på hur mycket jag ska ta med.
  • Jag har kommit igenom mars-delen av texten (som spänner över december-juni). Tänker lite kring hur jag ska kunna dela upp texten i kapitel så småningom, men är inte riktigt där tankemässigt än. Men den här delen av texten har jag åtminstone kunnat dela upp i två så långt. Plus att jag hade som mål att skriva två av trådarna som finns i mars, och hann med allihop. Inte dåligt, då det var en hel del.
  • Jag har i anteckningar fyllt på med tankar/punkter som inte får glömmas till kommande tycken som ska skrivas/skrivas om. Planteringar får inte försvinna i tomma intet.
  • Jag har fortsatt med att skriva huvudkaraktärernas dagböcker för att lära känna dem och deras tankar.
  • Det har också blivit en inspirationsutflykt till Kalmar slott och utställningen ”Medicis mode”, en utställning i papper. Snacka om pilligt jobb. Men snygga kläder och inspirerande att gå där och titta.
20170526_104450

Foto: HP

  • När jag ändå var i Kalmar tog jag mig också en fika på Krusenstiernska gården. Ett trädgårdscafé som jag verkligen njöt av att vara på. Rekommenderas!
20170526_134210

Foto: HP

Någon visning av huset/muséet gav jag mig inte på den här gången, men det kanske kan bli en annan gång. Mysigt hur som helst… Och ännu bättre då vädret var fint och det gick att sitta ute i solen.

20170526_131552

Foto: HP

 

Kort och gott kan jag säga att det varit en ganska produktiv månad. Jag ser att jag kommer framåt, och för var månad som går så tycker jag att jag växer i mitt skrivande också. Det stod still och stampade ett tag i vintras, men nu har det tagit större skutt ett tag, och det känns bra när det liksom kommer igång igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s