Skrivarvardag, Skrivövningar och kreativitet

Färgglada kartor

För ett par månader köpte jag in ett gäng färgpennor, mycket väl medveten om att jag egentligen inte behövde fler pennor. Inte alls. Och jag var väldigt fundersam på vad jag skulle använda dem till. Idag kom svaret! Att strukturera mina tankekartor med olika färger för bästa överskådlighet!!!

Så… Sagt och gjort, jag strukturerade upp nästa omskrivningsdel av texten i en tankekarta. Med färgpennor. Snacka om att kreativiteten flödade! Jag fick riktig flow, och pappret är fullklottrat!

20170428_113556
Foto: HP

Jag upplever också att jag just nu kommer på en hel del tankar kring hur jag ska jobba vidare med texten och fördjupa den så att den blir bättre. Ibland står allting bara still och stampar, och jag tycker att jag inte kommer på någonting som kan hända/fördjupa historien. Och plötsligt hinner jag inte anteckna allt som dyker upp. Visst är det märkligt det där egentligen… Men kul när det händer.

Således… En produktiv skrivförmiddag, och i morgon tror jag att jag kan börja om med textproduktion igen. Ska bli spännande att se vad som händer med texten…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s