Skrivarvardag, Skrivövningar och kreativitet

Sitta kvar

Det var en sådan där förmiddag då det gick rätt segt till en början och jag inte tyckte jag fick särskilt mycket gjort. Det mesta av det jag skrivit idag har varit nyproduktion och jag har inte haft riktig stenkoll, mer än en tråd på en tankekarta att gå på och en bild i huvudet. Resten ville sig inte riktigt som jag tänkte mig. Men kanske blev det bra till slut ändå.

Och jag hoppade visst rätt bra sedan och ”strök” utan att tänka på det, men tror det mesta av den strykningen är okej att förlora. Hoppas jag i alla fall… Vi får se vad det blir av det… I den ”strykningen” blev det dock en automatisk omflyttning av två scener. Jag tror det kan bli bra, för i första versionen blev det mest en upprepning av en tidigare scen, och det har ju redan hänt. Det behöver inte hända igen. Nu gör vi något nytt.

Så… Trots att det kändes segt idag blev det nästan 1 500 ord, och lite bra grejer på slutet. Så jag är nöjd. Det är trots allt inte så dumt att tvinga sig själv att sitta kvar tiden ut och se vad det blir av det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s