Allmänt och blandat

Skriva varje dag

Jag har någonstans insett och accepterat att jag inte kan skriva/textproducera på min roman varje dag. Till det behöver jag längre sammanhållande tid på förmiddagen, eftersom det är då jag är som mest skärpt och har lättast för att sätta mig in i arbetet. (Jo, jag är en utpräglad morgonmänniska.)
 
Men innebär det att jag inte skriver något alls övriga dagar? Inte alls. Dels försöker jag använda det jag kan av lunchraster för att skriva något eller göra något annat skrivrelaterat, vilket blir 2-3 gånger per vecka. Alltså umgås med min roman/berättelse på något sätt.
 
Dessutom försöker jag alltid ta med mig min skrivkasse/något som har med mitt skrivande att göra varje gång jag reser bort.
 
Men jag sätter mig också och skriver dagbok på kvällen. Även om jag är trött och det bara blir ett par rader, så håller jag ändå liv i mitt skrivande. Visar att det är viktigt för mig.
 
Jag tror alla dessa saker sammantaget är något som gör att jag håller igång skrivkonditionen på ett eller annat sätt. Och det är viktigt för helheten.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s