Sammanfattning februari

Då är det dags att sammanfatta februari månads skrivarbete.

Målet var att skriva 6 000 ord, och jag nådde upp till 4516. Inte helt i mål, men å andra sidan blev jag klar med det en del av manuset som jag kunde skicka iväg på respons, så det är helt okej.

Utöver det har jag läst igenom den del jag ska fortsätta jobba med/skriva om i nästa steg. Hela 80 sidor i dubbelt radavstånd. Jag har haft penna och post it-lappar i högsta hugg oh klurat på ologiskheter, vad jag behöver stryka, kan skriva om, ifall saker dyker upp 4 gånger som kanske bara behöver dyka upp 1-2 gånger.

Jag fick tillbaka respons på den text jag skickade iväg och det känns som om det fortfarande finns massor kvar att jobba på. Både framåt och bakåt. Men jag har samtidigt en känsla av att texten blir tydligare och mer avskalad för varje respons. Förhoppningsvis åt rätt håll att det är det viktiga som kommer med.

Jag har också klurat på om jag ska skippa min gamla indelning av kapitel och i den här versionen helt enkelt bara göra en markering där vi går in i en ny månad i texten. Och sedan låta texten, mer än årstid/månad bestämma när det ska bli kapitelbryt.

Utöver det har jag haft en viloresa/inspirationsresa till Kalmar.

Så allt som allt får jag nog säga att jag tycker att månaden har gett en hel del gott arbete utöver den rena textproduktionen. Det finns så klart fortfarande mycket att jobba med, men jag tror det kommer bli bra på sikt. Jag måste tro det, för annars är det lika bra att sluta skriva. Och det, som ni vet, är inget alternativ.

3 tankar om “Sammanfattning februari

  1. Instämmer med Eva-Lisa. Alla framsteg är framsteg och vissa är svåra att mäta men icke desto mindre viktiga. Hur mäter man tex tankearbetet som krävs för att veta hur man ska ändra sånt som behövs skrivas om? Så bra jobbat! 🙂

    • Tack Katarina! Ja visst är det så att allt inte är mätbart. Det är nog bara att jobba på. Och fortsätta ligga skrivandet så att jag liksom ser ATT saker göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s