Övergång oktober/november

 

20161028_100028

Foto: HP

 

Det blir en summering av oktober månads skrivande idag.

Målet var 9 000 skrivna ord och dit nådde jag med marginal. Jag fick ihop 9 939 ord, och då har jag ändå valt av olika anledningar  att avstå skrivandet en av de planerade skrivdagarna. Det är inget jag tänker göra till en vana, men ibland behövs det.

Utöver det har jag fått klart kapitel 5, samt fått respons på det. Jag har också påbörjat en scensummering, där jag skriver ner kapitlets scener i korthet, tankar att återkomma till, saker att kolla upp och jobba vidare med, liksom punktar responsen jag får. Ska förhoppningsvis göra manuset lättare att söka i när jag ska börja jobba om det nästa gång.

Jag har också börjat sätta målen för november. 7 000-9 000 ord, samt försöka nå mitten på kapitel 6. Och fortsätta läsa kapitel 5 och skriva scensammanfattningar. Allt för att hålla manuset levande för mig själv.

2 tankar om “Övergång oktober/november

  1. Härligt att du nådde ditt mål! Jag tror att scensammanfattningar är bra, jobbar själv mycket med det. Nu har jag dock kommit så långt att det börjar bli lite väl många trådar och tankar att hålla reda på. Måste kanske ordna med ett stort papper som jag kan skriva ner allting på för att få en överblick… Hrm.

    • Simona Ahrnstedt har tipsat om ritrullen vid ett antal tillfällen för att kunar ia upp och strukturera. Har köpt en själv också och den är bra vid många tillfällen. Tankekartor modell större, strukturerande som kräver mer yta än ett blankt A4-ark mm. Så det kanske är något att införskaffa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s