Överarbete

Jag har ju i min genomläsning suttit och noterat först i manus, och sedan samma sak i anteckningsbok bredvid. Nä… Det funkar inte att göra så längre. Jag måste bli effektivare. Jag får i anteckningsboken notera stora grejer som behöver ändras, allt anat får noteras som markering i marginal och text. Blir mer tidseffektivt så. Kan säkert effektivisera ännu mer, men är en början i alla fall.

Två Sofia-kapitel kvar att läsa igenom och göra noteringar kring. Så jag kommer ju framåt i alla fall, även om det inte sker så snabbt som jag vill. Men å andra sidan… Hur mycket av mitt skrivande sker i den snabba takt jag vill att det ska ske? Inte mycket… Bara att acceptera och jobba vidare.

Har dock hittat lite info om gamla sällskapsdanser på MenuettAkademien. Bra grej hoppas jag som jag ska läsa igenom så småningom.

2 tankar om “Överarbete

    • Sant… Sitter med en första genomskrivning av historien och läser igenom med pennan i handen. Många noteringar blir det, men tänker att jag ju inte behöver dubbelnotera (eller trippelnotera som det blir ibland).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s